Het DigiReus affiliate programma heeft 2 deelnemende partijen. De ene partij is de aanbieder van producten en/of diensten, ook wel de "adverteerder" genoemd en de andere partij is de persoon welke deze producten en/of diensten promoot, ook wel "affiliate of publisher" genoemd. Het doel van het programma is om deze twee partijen eenvoudig en volledig automatisch te laten samenwerken.
Deelname als affiliate/publisher is GRATIS en geschikt voor iedereen die op een eenvoudige manier een leuk zakcentje wil (bij)verdienen.
Als lid van het DigiReus affiliate programma krijgt u toegang tot heel veel verschillende soorten advertentie materiaal van de bij DigiReus aangesloten adverteerders. Dit materiaal, zoals bijvoorbeeld een Facebook bericht, bevat een unieke code welke de advertentie aan uw account linkt.

Zodra er iemand, op het door u geplaatste Facebook bericht klikt, wordt deze persoon automatisch, samen met deze unieke code, doorgestuurd naar de website van de adverteerder. Dit kan bijvoorbeeld een online webwinkel zijn of een andere soort verkoop site. Wanneer deze, door u doorgestuurde bezoeker een aankoop doet op deze website, registreert deze code de verkoop. U ontvangt dan als beloning een percentage van het aankoopbedrag van deze bezoeker. Dit bedrag wordt automatisch als een tegoed bijgeschreven in uw account en wordt, zodra deze minimaal € 25,- is, aan het einde van elke maand automatisch aan u uitbetaald.

Al uw verdiensten, onder de € 25,- blijven natuurlijk bewaard en gaan mee naar de volgende uitbetalingsronde. Uitbetalingen van verdiensten worden elke maand uitgevoerd over de periode van de voorgaande maand.
Los van uw eigen unieke promotie-code, welke u nagenoeg in elke toepassing kunt gebruiken, biedt DigiReus de volgende advertentiematerialen aan:
De beschikbaarheid van dit materiaal kan verschillen per adverteerder.

Advertentie materiaal, geschikt voor Social Media
• Facebook advertenties
Kant-en-klare Facebook berichten welke u eenvoudig kunt delen via Facebook.
• Twitter advertenties
Kant-en-klare Twitter berichten welke u eenvoudig kunt delen via Twitter.
• Pinterest advertenties
Kant-en-klare Pinterest berichten welke u eenvoudig kunt delen via Twitter.

Advertentie materiaal, geschikt voor e-mails of website's
• Standaard banners
Standaard advertentie afbeeldingen in vele verschillende afmetingen.
• Geanimeerde banners
Geanimeerde advertentie afbeeldingen in vele verschillende afmetingen.
• Tekstadvertenties
Kant-en-klare tekst advertenties.
• E-mail advertenties
Kant-en-klare tekst advertenties, ideaal te gebruiken in een e-mail of nieuwsbrief.

Advertentie materiaal, geschikt voor website's
• Video (plug-and-play)
Kant-en-klare videoadvertenties of bedrijfspresentaties voor weergave op een website.
• Pagepeels
Handige ruimtebesparende advertentie welke bij gebruik in de rechter bovenhoek van de website wordt weergegeven.
• Lightboxen
Handige ruimtebesparende advertentie-popups welke via een klik op een afbeelding of tekstlink verschijnen.

Off-Line advertentie tools, geschikt voor off-line gebruik op bijvoorbeeld drukwerk
• QR Codes
Speciale door een mobiel scanbare code welke op bv. een visitekaartje afgedrukt kan worden.
• Affiliate/publisher pagina
Speciale webpagina met invoerveld waar u mensen naar kunt laten verwijzen.
In het invoerveld kan de bezoeker uw code invoeren en wordt dan automatisch doorverwezen naar de website van de adverteerder.


Jazeker! Het DigiReus affiliate programma is ook geschikt voor mensen die geen eigen website, Facebook of Twitter hebben. Maak bijvoorbeeld je eigen flyer of visitekaartje met daarop de speciale QR code of je persoonlijke URL die wordt weergegeven in je account. Op deze manier kan je toch de producten van de adverteerder promoten, zonder dat je hiervoor gebruikt maakt van bv. een website of Facebook. De zogenoemde off-line promotiemogelijkheden zijn hierdoor nagenoeg eindeloos en genereren soms zelfs meer verdiensten dan via on-line advertenties.

Wil je graag dat wij een visite kaartje of flyer voor je maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Jazeker! - Bel of e-mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden.
Heel eenvoudig.., door een minimale conversie ratio van 100%. Dit betekend dat u bij een "betaal-per-verkoop" campagne, alleen kosten heeft wanneer er daadwerkelijk een verkoop heeft plaatsgevonden.

Geen verkoop? Geen kosten!

Stel u wilt uw product of dienst promoten en plaatst hiervoor een advertentie in een krant of magazine. Een gemiddelde full-color advertentie in een huis-aan-huis krant met een minimale oplage van 100.000 kranten, kost al gauw zo'n € 950,- tot € 1500,- euro. Dit bedrag deelt men door het aantal ( door de advertentie extra ) gegenereerde verkopen om te kunnen bepalen hoeveel het gekost heeft om deze verkoop te realiseren.

Voorbeeld
U verkoopt het gehele jaar door een gemiddelde van 750 producten per maand. In de maand dat uw advertentie is geplaatst, verkoopt u i.p.v. 750 producten, nu 800 producten. U heeft dus 50 producten meer verkocht dan normaal. Laten we voor het gemak nu even aannemen dat deze 50 producten, 100% dankzij de advertentie tot stand zijn gekomen. Indien u als voorbeeld € 1500,- heeft betaald voor deze advertentie, dan is de rekensom: € 1500,- (kosten) gedeeld door 50 (producten) = € 30,-

Het heeft u als ondernemer dus € 30,- per (extra) verkocht product gekost. Indien uw marge op het verkochte product, veel hoger is als € 30,-, dan was het plaatsen van deze advertentie lonend. Maar was uw marge bijvoorbeeld slechts 25 euro? Dan zou dit voor u betekenen, dat u voor elke EXTRA verkoop, een verlies van € 5,- heeft geleden. U heeft weliswaar meer omzet gemaakt, maar onder aan de streep heeft u verlies gemaakt.

Bij adverteren via het DigiReus affiliate programma, zult u NOOIT verlies lijden, daar u zelf vooraf bepaald hoeveel kosten u wilt hebben bij een verkoop van een product of dienst. En deze kosten heeft u dus alleen wanneer er ook daadwerkelijk iets verkocht wordt.

Voor elke publisher, die voor u een verkoop heeft gegenereerd, door middel van het promoten van uw advertentie, betaald u een door u vooraf bepaald bedrag. Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage van het aankoopbedrag. Deze manier van adverteren resulteert in een conversie van minimaal 100%. En met minimaal 100% bedoelen wij dat uw conversie zelfs hoger kan zijn als 100%. DigiReus hanteert een promotie tijdsframe van 1 week. Dit betekend dat een door een publisher doorgestuurde bezoeker, maximaal 1 week recht heeft op een verkoopcommissie over deze doorgestuurde bezoeker. Indien deze bezoeker NIET binnen 1 week een aankoop doet, vervalt het recht op de commissie. Wanneer deze eerder doorgestuurde bezoeker na bijvoorbeeld een maand besluit om uw website nogmaals, maar dit keer rechtstreeks ( dus niet via een advertentie ) te bezoeken en vervolgens alsnog een aankoop doet, dan hoeft u als adverteerder GEEN commissie meer te betalen.

In onze ervaring is dit een 2:10 scenario, dus 2 van de 10 doorgestuurde bezoekers, gaan na 1 week alsnog over tot een aankoop. Dit resulteert voor u in een conversie ratio van zelfs 110%. Dit soort conversies zijn bij een advertentie in een krant onmogelijk! Hierdoor is adverteren bij DigiReus een 100% risicovrije en daarmee winstgevende investering!
Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen, of te bellen met: 06-23969325. Onze medewerkers staan u graag te woord.